Árak

  • Az otthon 25 m2 alapterületű apartmanjaiban egy vagy kétágyas elhelyezésre van lehetőség.
  • Ha kétágyas elhelyezést kér valaki - tehát vállalja, hogy összeköltözik egy másik lakóval -, akkor bútorozott szobát kínálunk. Kétágyas elhelyezés esetén a teljes ellátást nyújtó szolgáltatás díja: 191.100 Ft/hó.
  • Egyágyas elhelyezés esetén lakóink saját bútorukkal költöznek. A szolgáltatás díja egyágyas elhelyezés esetén: 248.100 Ft/hó.
  • A szeretetházat fenntartó Csillaghegyi Evangélikus Egyházközség presbitériumának döntése alapján az intézmény férőhelyeinek legfeljebb 35 %-a (34 férőhely) igénybevételéért belépési hozzájárulás kérhető. A belépési hozzájárulás összege egyágyas elhelyezés esetén 3.996.000 Ft, kétágyas elhelyezés esetén 2.052.000 Ft. A belépési hozzájárulás megfizetésének részletszabályait a szociális törvény (1993. évi III. törvény) 117/C. §-a, valamint az intézmény térítési díj szabályzata tartalmazza.
  • A teljes ellátásba a lakhatás, napi háromszori étkezés, mosodai szolgálat, takarítás, közösségi programok, állandó nővérügyelet és intézményi orvosi ellátás tartozik. Jogszabályi előírások alapján bizonyos gyógyszerek benne foglaltatnak a térítési díjban. Ez az összeg nem tartalmazza a telefon, a kábeltelevízió és gyógyszer alaplistán nem szereplő készítmények költségét.
  • Az otthonban, illetve az evangélikus gyülekezeti központban rendszeresen tartott közösségi-kulturális programok, kiállítások, koncertek, előadások látogatása lakóink számára ingyenes.
  • A szeretetházban külső vállalkozók által nyújtott szolgáltatásokért (betegszállító, fodrász, pedikűrös, gyógymasszőr, kozmetikus stb.), valamint egyes fakultatív közösségi-kulturális programokért és kirándulásokért azonban külön kell fizetni.

Vissza az oldal tetejére.

Elérhetőségek

Szeretetház
Cím: 1038 Budapest, Mező utca 12.
Telefon: +36 1 454 7799
E-mail:
titkarsag@gaudiopolis.hu

 

Intézményvezető
Felvételi/beköltözési információ
Név: Veresné Lipcsei Ildikó
Tel./fax: +36 1 454-0646
Mobil: +36 20 215-5790
E-mail: lipcsei.ildiko@gaudiopolis.hu

 

Felvételi/beköltözési információ
Név: Tóbiás Tünde
Mobil: +36 20 515 8770
E-mail titkarsag@gaudiopolis.hu

 

Adatvédelmi tisztviselő
Név: dr. Horváth Karolina
  jogtanácsos
E-mail horvathkarolina@gaudiopolis.hu
  Adatkezelési tájékoztató

 

 

Aktuális

Állandó programok
Állás ajánlatok

Linkek